Obiectiv ratat: Ionut Badea a fost DEMIS de la Otelul! Cine este primul antrenor pe lista clubului: "Ar fi un vis pentru noi!"

Autor: Sport.ro
Luni 28 Octombrie 2013, 22:38

	Obiectiv ratat: Ionut Badea a fost DEMIS de la Otelul! Cine este primul antrenor pe lista clubului: "Ar fi un vis pentru noi!"

SAGEATA 2-1 OTELUL | Ionut Badea a fost demis de la Otelul Galati

Ionut Badea nu a reusit sa isi indeplineasca obiectivul impus de conducere saptamana trecuta - 4 victorii in urmatoarele patru meciuri. S-a impiedicat chiar la prima partida, cea pierduta de galateni in deplasare cu Sageata Navodari, scor 1-2.

Narcis Raducan a anuntat dupa meci, la DigiSport, ca "Ionut Badea nu mai este antrenorul Otelului" si ca "despartirea s-a facut pe cale amiabila".

Joia trecuta, in momentul in care a facut public obiectivul stabilit pentru Ionut Badea, Narcis Raducan a lasat sa se inteleaga ca Dorinel Munteanu este prima optiune pentru clubul galatean.

"Avem pregatit si planul B, acela de a aduce un alt antrenor. Pentru Otelul, intoarcerea lui Dorinel Munteanu ar fi un vis", spunea atunci oficialul Otelului.

Ionut Badea: Criza de rezultate a continuat, nu mai sunt antrenorul Otelului
"Nu este un moment placut pentru mine. Din pacate, criza de rezultate a continuat si s-a ajuns la aceasta decizie. Am incercat sa dau tot ce am putut mai bun. Sper ca cine va veni in locul meu sa faca mai mult, dar va spun ca Badea este un antrenor bun. Asta este viata antrenorilor, cand lipsesc rezultatele platesc", a spus Badea la DigiSport.

Kira Hagi și puterea de a deveni cap de afiș, fără a fi fata lui tata. ”Iubesc România, sufletul meu e aici”
BRAT

Modifică setările cookies