O voce importanta din fotbal, primul contestatar pentru Sanmartean: "Nu imi plac jucatorii de genul asta"

Lucian Sanmartean Ilie Balaci Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Februarie 2014, 07:50
Data actualizarii: Vineri 21 Februarie 2014, 08:00

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Lucian Sanmartean i-a incantat pe stelisti in cele doua meciuri pe care le-a jucat pana acum, dar nu are toata lumea fotbalului de partea lui.

Intr-un interviu acordat publicatiei Gazeta Sporturilor, Ilie Balaci spune ca valoare si calitatile lui Sanmartean sunt exagerate.

"Nu spun ca Sanmartean e un fotbalist slab! Doar ca mie imi plac mai mult jucatorii care dribleaza in careu, nu ca el, la centrul terenului."

"Sa driblezi in careul adversarului si sa dai si goluri, astea sunt testele adevarate pentru un fotbalist de atac. Mie imi place de Alexandru Maxim, spre exemplu.", spune Ilie Balaci, care e de parere ca Reghe ar trebui sa-l joace pe Sanmartean intr-o pozitie mai avansata.

"Sanmartean trebuie urcat mai sus, el cu Stanciu sa fie interi, in spatele varfului. In sistemul pe care il joaca Steaua acum, cu Sanmartean langa inchizatorul Pintilii, nu prea ii mai vad rostul omului din spatele varfului, adica al lui Stanciu."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!