O voce importanta din fotbal, primul contestatar pentru Sanmartean: "Nu imi plac jucatorii de genul asta"

O voce importanta din fotbal, primul contestatar pentru Sanmartean: "Nu imi plac jucatorii de genul asta"

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Lucian Sanmartean i-a incantat pe stelisti in cele doua meciuri pe care le-a jucat pana acum, dar nu are toata lumea fotbalului de partea lui.

Intr-un interviu acordat publicatiei Gazeta Sporturilor, Ilie Balaci spune ca valoare si calitatile lui Sanmartean sunt exagerate.

"Nu spun ca Sanmartean e un fotbalist slab! Doar ca mie imi plac mai mult jucatorii care dribleaza in careu, nu ca el, la centrul terenului."

"Sa driblezi in careul adversarului si sa dai si goluri, astea sunt testele adevarate pentru un fotbalist de atac. Mie imi place de Alexandru Maxim, spre exemplu.", spune Ilie Balaci, care e de parere ca Reghe ar trebui sa-l joace pe Sanmartean intr-o pozitie mai avansata.

"Sanmartean trebuie urcat mai sus, el cu Stanciu sa fie interi, in spatele varfului. In sistemul pe care il joaca Steaua acum, cu Sanmartean langa inchizatorul Pintilii, nu prea ii mai vad rostul omului din spatele varfului, adica al lui Stanciu."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies