Liga 1

"O sa fie cel mai bun din Europa! L-am luat de capul meu!" Cum l-a CUCERIT pe Becali dupa ce a semnat cu Steaua

Marian Pleasca este al 4-lea jucator adus de Steaua in aceasta iarna.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2017, 11:42
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2017, 11:54

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit ca a ignorat sfaturile lui Laurentiu Reghecampf sau MM Stoica pentru a-l aduce pe Marian Pleasca, fiind convins ca acesta va rezolva problema postului de fundas dreapta.

"Am trecut peste manager, antrenor, peste orice sa-l aduc. Ei se temeau ca n-a prea jucat dar eu cand vreau ceva, fac. Se temeau si de accidentari, dar eu ma bucur.

Acum 5-6 ani am vrut sa dau 1 milion pe el. Daca am vrut atunci, pai sa nu-l iau gratis acum? Baiatul asta e puternic, dupa ce a semnat contractul s-a dus la Biserica. O sa devina cel mai mare fundas dreapta din toata Europa!

Contractul este pe 3-4 luni si apoi pe 2 ani daca vrem sa prelungim. Eu sunt sigur ca vom prelungi. Primeste 6.000 de euro acum. Daca prelungim contractul pe 2 ani, eu i-l maresc, 10.000-12.000-15.000" a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Obligata sa joace in campionat cu un jucator U21, Steaua l-a folosit la partida cu CFR Cluj pe Balasa ca fundas dreapta. Dupa venirea lui Pleasca, acest lucru se va schimba: "O sa-l folosim pe Pleasca ca fundas dreapta si o sa incercam sa-l mutam pe Balasa in centru".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies