O noua oferta pentru Stanciu! Steaua nu-l cedeaza sub 10 milioane de euro: "Roma a fost refuzata cu 7 milioane"

Autor: Sport.ro
Luni 09 Mai 2016, 17:35

Nicolae Stanciu e cel mai bun jucator al Stelei in acest moment. 

Mijlocasul a explodat in acest sezon, iar la 23 de ani ar putea sa faca un pas important in strainatate. Stanciu chiar a declarat ca e gata sa plece, daca Steaua va primi oferta potrivita.

Becali a anuntat ca vrea 10 milioane de euro pentru transfer, suma ce parea imposibil de obtinut in urma cu ceva vreme. Sunt insa cluburi dispuse sa se aseze la masa negocierilor cu patronul Stelei. Rusii de la Zenit sunt primii care au venit la discutii, dar si cei de la Roma. Italienii sunt dispusi insa sa plateasca doar 7 milioane de euro si au fost respinsi de Becali.

Presa din Turcia anunta ca Fenerbahce l-a transformat pe Stanciu in tinta principala pentru un mijlocas central. Echipa din Istanbul e dezamagita de Diego, transferat in urma cu doi ani pentru 10,5 milioane de euro si ar urma sa atace pista jucatorului roman. Nici cei de la Fenerbahce nu ar fi dispusi insa sa plateasca 10 milioane de euro pentru Stanciu. 

Stanciu ar deveni cel mai scump jucator vandut vreodata de un club din Romania, dupa recordul stabilit de Chiriches in momentul transferului la Tottenham, de 9,5 milioane de euro. 

Paisprezece județe se află în zona roșie. Județul Ilfov are cea mai mare rată de infectare
BRAT
Modifică setările cookies