stadion chindia targoviste stadion targoviste Liga 1

O nouă ”bijuterie” în România! Stadionul de care va beneficia o echipă din Liga 1. Costurile se ridică la 65 de milioane de euro

Chindia Târgoviște va juca pe un stadion nou! Guvernul României a aprobat o finanțare de 65 de milioane de euro, asigurată de Ministerul Dezvoltării, pentru o nouă arenă!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 19:02
Data actualizarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 19:05

Ministerul Dezvoltării a anunțat, prin intermediul unui comunicat oficial publicat pe pagina oficială de Facebook, noua construcție de la Târgoviște, care va costa de aproape două ori mai mult decât stadionul din Giulești.

"Guvernul României a aprobat, în şedinţa de astăzi, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui stadion în municipiul Târgovişte (jud. Dâmboviţa). Stadionul va beneficia de o finanţare de 323.732.000 lei, asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei", se arată pe pagina de Facebook a MDLPA.

Noul stadion din Târgoviște va avea 12.012 locuri, toate acoperite, și se va întinde pe o suprafață de 69.559 mp.

Arena va beneficia de 254 locuri VIP, 92 de locuri pentru mass-media și 68 de locuri destinate persoanelor cu dizabilități. Prima machetă publicată de Ministerul Dezvoltării arată pur și simplu spectaculos!

Modifică setările cookies