Steaua Claudiu Keseru Dumitru Dragomir George Tucudean Guilherme Liga 1

"O mamaliga reincalzita!" Tucudean, Guilherme si Keseru, facuti praf inainte de retur! Cine desfiinteaza mutarile Stelei

Nu toata lumea este incantata de mutarile facute de Steaua in aceasta iarna.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Februarie 2015, 10:25
Data actualizarii: Marti 03 Februarie 2015, 10:35

Tamas, Enceanu, Guilherme si Tucudean - asa arata lista mutarilor facute de Steaua in aceasta iarna. Galca si-a adus un fundas de nationala, un fundas stanga care a impresionat la Petrolul in trecut, un fost atacant al lui Dinamo si un mijlocas de perspectiva de la Brasov.

Dumitru Dragomir spune insa ca "Guilherme si Tucudean sunt o mamaliga reincalzita" si nu crede ca Steaua va avea mare succes fara cheia sa din tur: Sanmartean.

"Tucudean si Guilherme sunt mamaliga incalzita. Tamas e jucator de nationala. Tucudean e tanar. Daca avea un jucator de pasa finala, precum Sanmartean, ii spargea pe toti. Sa-mi spuneti cate goluri da Keseru in retur", a declarat Dragomir la Sport.ro

Dragomir a vorbit la Sport.ro si despre transferul ratat al lui Chiriches la Roma: "Eu stiu ca niciunul dintre cluburi nu a vrut ca Vlad Chiriches sa plece la Roma. Nici el nu a vrut. Pentru campionatul Angliei, Chiriches a jucat destul. Ba in dreapta, ba fundas central."

Modifică setările cookies