Sorin Cartu Aurel Ticleanu Mirel Radoi Universitatea Craiova Superliga

O glorie a Craiovei Maxima, contrariată de scandalul izbucnit la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi s-a despărțit cu scandal de Universitatea Craiova, însă lucrurile nu s-au calmat în Bănie nici după plecarea tehnicianului de 41 de ani, disputa continuând în spațiul public.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 15:37
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 15:44

Aurel Țicleanu (63 de ani), membru al generației „Craiovei Maxima”, s-a declarat extrem de surprins de ruptura apărută în Bănie, mai ales din cauza legăturii foarte strânse care exista între Mirel Rădoi și Sorin Cârțu.

Mai mult, Țicleanu a susținut că Mirel Rădoi a fost pariul lui Sorin Cârțu și acesta spera cu toată convingerea că fostul selecționer va putea aduce titlul în Bănie.

„Sunt foarte surprins. Sorint e fratele meu, îl cunosc de o viaţă. Mirel Rădoi mi-a fost cursant la şcoala de antrenori.

Ştiu că Sorin Cârţu a avut un rol semnificativ cu privire la cariera lui Mirel Rădoi. El l-a adus de la Severin, l-a antrenat. Ştiu că l-a propus la Craiova, am fost foarte surprins de ce s-a întâmplat şi nu înţeleg ce s-a întâmplat acolo. Sunt foarte surprins că s-a ajuns la deznodământul acesta şi chiar îmi pare rău.

Țicleanu: „Sorin a avut mari aşteptări!”

Nu ştiu (n.r. - unde s-au rupt lucrurile). Mă surprinde că este o dispută acum. Dacă Sorin nu îl dorea foarte mare, nu cred că Mirel ar fi venit. Sorin a avut mari aşteptări. Unde s-au rupt lucrurile, asta deja mă depăşeşte.

L-am auzit ieri pe Sorin vorbind şi zicea că nici măcar nu venea la antrenamente, chiar dacă ar fi făcut-o nu se băga. Mirel era pariul lui Sorin, şi-ar fi dorit să reuşească. Îşi doreşte foarte tare să devină campion şi în calitate preşedinte. E o lipsă de comunicare”, a explicat Ţicleanu, pentru Primasport.

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost numit antrenor principal al Univeristăţii Craiova la 9 august, când l-a înlocuit pe Laszlo Balint. El a preluat echipa pe locul 9 al clasamentului Superligii şi a lăsat-o pe poziţia a 5-a.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!