FCSB Helmuth Duckadam Liga 1 Liga 1

O fostă legendă a Stelei dezvăluie marea greșeală pe care a făcut-o FCSB în acest sezon. Unde au pierdut „roș-albaștrii” titlul

Helmut Duckadam (63 de ani), fost oficial al FCSB-ului, a vorbit despre principala eroare pe care a făcut-o Gigi Becali în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 14:40
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 14:58

FCSB are nevoie de o strategie de transferuri mai bună, crede Duckadam

Potrivit fostului președinte de imagine al FCSB-ului, FCSB a pierdut titlul în acest sezon, deoarece nu a avut o strategie bună de transferuri.

„Nu ştiu dacă s-au dat bani sau nu din partea CFR ului aşa cum spune patronul FCSB-ului, dar nici nu mai contează treaba asta acum. Lucrurile sunt clare, iar campionatul s-a încheiat aşa cum s-a încheiat, probabil că bani s-au dat, se dau şi se vor mai da în campionatul intern iar lucrurile astea nu trebuie sa le face cluburile direct, probabil totul se face prin intermediari.

Revenind la ce s-a întâmplat însă în finalul acestui campionat, să vedem dacă Voluntari va fi o echipă la fel de proaspătă şi în finala cupei cu Sepsi. Să nu cumva să cadă şi ei în plasa în care a căzut Craiova, Craiova şi-a dorit mult să bată FCSB, nu a reuşit, dar a pierdut în faţa celor de la Sepsi.

Marea greşeală pe care FCSB-ul a făcut-o în acest sezon competiţional, greşeală care a cântărit foarte mult în opinia mea, este legată de politica defectuoasă de transferuri. Dacă aveau o politică bună de transferuri lucrurile ar fi stat probabil altfel, au avut jucători post pe post şi s-a întâmplat de multe ori ca anumiţi jucatori care nu au mai fost doriţi de Gigi Becali să nu mai aibă cu ce să fie înlocuiţi.

Ce va trebuie să facă FCSB pentru sezonul următor? Grea întrebare! Am înţeles că CFR-ul se va întări foarte mult, iar de la FCSB sunt sigur că vor pleca cel puţin doi jucători de valoare. Asta înseamnă că lotul echipei FCSB va scădea ca valoare!”, a declarat Duckadam pentru Orange Sport.

CFR Cluj a câştigat al cincilea său titlu consecutiv de campioană a României la fotbal, duminică seara, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (1-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a, penultima, a fazei play-off a Ligii 1.

CFR Cluj şi-a trecut astfel în palmares al optulea titlu de campioană, după cele din 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

Modifică setările cookies