Azi se decide: Tanase la Steaua? Ramane FC Arges fara jucator si fara bani?

Autor: Sport.ro
Luni 27 Iulie 2009, 09:10
Azi se decide: Tanase la Steaua? Ramane FC Arges fara jucator si fara bani?

Azi se poate decide soarta lui Cristi Tanase: Gigi Becali merge la Pitesti pentru ultima incercare de a-l lua pe "noul Mutu". Curtat  de mai multe echipe, ofertat si din Anglia, Cristi Tanase poate parasi Agesul fara ca Penescu si ai lui sa obtina banii pe care ii cer!

"Am negociat cu reprezentantii mai multor cluburi mari din Europa. Toti au venit la Pitesti in secret, doar despre cei de la Köln s-a aflat ca au fost aici. Nemtii au facut o oferta serioasa, mai mult de doua milioane de euro, dar este o echipa care a dat si mai mult de atat! Noi avem un pret sub care nu vrem sa coboram, iar acest club a dat cu 500.000 de euro mai putin. Cristi Tanase este un jucator de mare valoare si nu va pleca pe nimica toata", a declarat Andrei Penescu, fiul de 18 ani al patronului de la FC Arges, in Evenimentul Zilei.

"Negocierile cu cei de la Köln nu s-au incheiat. Mai este si o echipa din Anglia care il doreste. Ei au dat cu 500.000 mai putin decat cele patru milioane de euro pe care le vrem noi. Negociem la sange, dar ne gandim si la binele baiatului. E viitorul lui in joc si ar fi extraordinar sa ajunga in Bundesliga sau in Premier League. La Steaua sunt sanse mici sa mearga. Daca Gigi Becali il vrea, trebuie sa mai creasca oferta
financiara!"
a declarat si fratele lui Cornel, Ilie Penescu.

Andrei Penescu recunoaste ca reprezentantii cluburilor straine au fost mirati cand s-au trezit la negocieri cu un tanar care abia a ajuns la varsta majoratului. "S-au mirat ca poarta tratative cu un tasti-basti de 18 ani, dar le-am aratat ca ma tin tare si nu ma pot pacali!" a declarat juniorul Penescu.

Speriat de perspectiva de a juca in Liga a II-a, Cristi Tanase cere sa fie vandut: "Andrei a discutat ieri (n.r. - sambata) cu cei de la Köln, dar nu s-au inteles. Sunt mai multe oferte si discutii. Sper sa se ajunga la un acord, pentru ca mi-ar placea sa joc in Bundesliga sau in Premier League. E mai bine decat la Steaua, pentru ca acolo e alta mentalitate si se joaca un fotbal de nivel inalt. Pana la urma, trebuie sa ma lase sa plec, nu pot sa ma tina sa joc in Divizia B!"

Azi se va decide soarta lui Cristi Tanase! Steaua isi pastreaza sansele la semnatura noului Mutu. Potrivit ProSport, Argesul il poate pierde pe jucator si pe mai putini bani decat cere Penescu!

Victor Becali a declarat ca exista o metoda prin care Tanase poate fi transferat fara ca Argesul sa beneficieze de o suma considerabila: "se numeste justa cauza", dezvaluie Victor Becali in ProSport.

"Se numeste justa cauza. Cu un avocat bun, Tanase isi poate rezilia unilateral contractul cu FC Arges pentru ca echipa a retrogradat fara ca el sa aiba vreo vina. Nu vrem sa facem rau Pitestiului si nici lui Penescu, dar am spus asta ca sa se stie", a declarat impresarul Victor Becali!

Vezi mai mult in ProSportul de azi!

Coronavirus în România, 15 iulie. Autoritățile au anunțat 641 de noi cazuri în ultimele 24h
BRAT