O echipa din Liga I care NU a retrogradat poate sa DISPARA! Anuntul care a declansat CUTREMURUL dupa meciul de titlu al Stelei

O echipa din Liga I care NU a retrogradat poate sa DISPARA! Anuntul care a declansat CUTREMURUL dupa meciul de titlu al Stelei

6 echipe au retrogradat, iar Liga I e gata sa se reinventeze. In noul campionat, 14 echipe se vor bate sa scape de play-out.

CSMS Iasi a facut un retur de senzatie si a scapat de B, insa vestile proaste ar putea sa vina pana la urma in Copou! Dupa egalul cu Steaua, presedintele Prunea a anuntat ca sunt sanse ca CSMS sa nu mai continue in Liga I!

"Ar fi mare pacat sa nu se mearga mai departe cu aceasta echipa, mare pacat! Domnul primar mi-a cerut sa fac o echipa care sa fie iubita de ieseni, iata ca acum exista asa ceva in oras. Ar fi mare pacat ca acest club sa nu mearga mai departe", a declarat Prunea la Digisport.

Primarul Nichita are probleme din cauza unui dosar in care e anchetat, iar acum e suspendat din functie. In conditiile in care echipa ar pierde sustinerea financiara a municipalitatii, Iasiul s-ar putea confrunta cu situatia teribila de a nu mai putea incepe campionatul viitor in Liga I!

Citeste si:SteauaCSMS Iasi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies