Anunt de ultima ora: Becali preia inca o echipa din Romania: "Ne dau o suma consistenta, sa rezistam sezoanele urmatoare!"
Luni 02 Iulie 2018, 11:00

Anunt de ultima ora: Becali preia inca o echipa din Romania: "Ne dau o suma consistenta, sa rezistam sezoanele urmatoare!"

Becali mai preia un club din Romania. Va avea 3 echipe in primele 3 ligi nationale!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Discutiile cu Academica Clinceni sunt tot mai avansate. Becali vrea sa-i trimita la echipa de langa Bucuresti pe pustii care n-au inca loc in lotul mare al lui Dica, dar care totusi considerati prea buni pentru FCSB 2, din liga a 3-a.

Initial, Becali planuia sa nu cheltuiasca mai mult de 200 000 de euro pe an cu Clinceniul, insa calculele s-au schimbat in ultimul timp. Stelistii vor o colaborare pe termen lung.

"Daca pana acum colaboram doar la nivelul imprumuturilor de jucatori, acum discutiile au avansat. E vorba despre un ajutor financiar, de o suma consistenta care sa ne asigure stabilitatea pentru anii viitori. Becali si Geambazi au inteles ca e nevoie de o echipa de B unde sa-si expuna talentele. E o lista mai ampla de jucatori ai Stelei care pot veni la Academica"
, a spus Valentin Budeanu, unul dintre oficialii Clinceniului, la Sport Total FM.

 De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"