Numaratoarea inversa | Rapidul afla in mai putin de 24 de ore raspunsul la intrebarea de A FI sau A NU FI. Ce spune Dinu Gheorghe

Numaratoarea inversa | Rapidul afla in mai putin de 24 de ore raspunsul la intrebarea de A FI sau A NU FI. Ce spune Dinu Gheorghe

Portugalia - Tara Galilor si Germania - Franta, miercuri si joi IN DIRECT la ProTV, ora 22:00

Sefii Rapidului au fost instiintati de LPF ca echipa nu va putea juca in Liga I daca judecatorii nu vor anula decizia de faliment pana pe 12 iulie. La scurt timp, o veste foarte proasta a venit si din partea Curtii de Apel, care anunta ieri ca urmatorul termen a fost programat abia pentru data de 20 iulie.

In criza de timp, conducatorii Rapidului s-au intors la tribunal si au cerut judecarea spetei in regim de urgenta, in aceasta saptamana.

Digisport scrie ca magistratii Curtii de Apel au dispus in cele din urma schimbarea termenului de judecare a solicitarii de suspendare provizorie a procedurii de faliment de pe 20 iulie pe 7 iulie.

Astfel, rapidistii vor afla maine (n.r joi, 7 iulie) raspunsul la intrebarea de A FI sau A NU FI.

Dinu Gheorghe, presedintele clubului giulestean, s-a declarat increzator in sansele de supravietuire ale Rapidului.

"Sunt convins ca dosarul Rapidului va fi judecat in aceasta saptamana, pentru ca argumentele noastre sunt importante", spunea el inainte ca magistratii Curtii de Apel sa schimbe data termenului de judecata.

"De asemenea, cred ca va fi suspendata sentinta de faliment", a mai spus Dinu Gheorghe.

Citeste si:Rapidfaliment
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies