Rapid Dumitru Dragomir Superliga

"NU va putem ajuta, dar nu e vina mea" :) Raspunsul oficial al Ligii dupa bannerul DISPERAT afisat de rapidisti! UEFA, singura speranta pentru giulesteni!

►Arde Kazanul! Rubin - Chelsea, joi 19:00, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2013, 14:24
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2013, 14:26

Jucatorii Rapidului au afisat un banner la ultimul meci de campionat, in care faceau un apel disperat catre LPF, FRF, FIFA si UEFA, pentru a scoate din situatia critica in care i-a aruncat insolventa clubului.

Astazi a venit raspunsul oficial al presedintelui Ligii, Dumitru Dragomir.

"Liga si Federatia nu pot sa ajute cu nimic jucatorii de la Rapid. Eu as propune ceva, dar mi-e frica sa nu fac iar valuri. Acest regulament ar trebui modificat in Adunarea Generala a FRF, in care sa se prevada ca gruparile ale caror jucatori nu isi primesc salariile sa nu primeasca licenta."

"Este o portita in regulament pe asa ceva, dar nu este treaba mea. Eu sunt pus aici sa fiu de partea patronilor de cluburilor. De asta sunt sindicate si patronate. Eu iau apararea jucatorilor, dar nu in afara legii. Statutele si regulamentele noastre sunt aprobate de Curtea de Apel Bucuresti. Si apoi alti judecatori nu iau in seama ce au aprobat cei dinaintea lor. Dar nu e vina mea", a spus Dragomir.

Modifică setările cookies