”Nu sunt neapărat rapidist”. Declarația cu care noul acționar din Giulești a surprins

dan sucu Rapid Superliga Dan Șucu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 17:52
Data actualizarii: Marti 24 Mai 2022, 17:55

Dan Șucu este, oficial, noul acționar al clubului Rapid, pe care-l va conduce alături de Victor Angelescu. Șucu ar urma să preia 50% din acțiunile echipei din Giulești.

Noul acționar rapidist va susține o conferință de presă în care va vorbi despre planurile sale în fotbal. În urmă cu aproximativ trei luni, omul de afaceri a fost întrebat în cadrul unui interviu dacă este rapidist. 

Dan Șucu: ”Nu sunt neapărat rapidist”

Răspunsul i-a surprins pe fani, mai ales că zvonurile cum că acesta ar urma să fie acționar erau alimentate încă de atunci.

„Nu, nu sunt neapărat rapidist. Sunt un iubitor al sportului de masă. E adevărat că se pregăteau deja la „Coresi" când am cumpărat baza, însă diferența e că atunci erau 100-120 de copii, iar când va fi gata, eu vreau ca acolo să se antreneze 700 de copii, în condiții absolut moderne”, a spus Șucu, pentru Gazetă.

În acest sezon, Rapid a încheiat pe locul al treilea în playout, cu 39 puncte, în spatele lui Sepsi OSK, 42 puncte, și FC Botoșani, 41 puncte. Înfrângerea din ultima etapă cu CS Mioveni, 2-3, le-a răpit giuleștenilor șansa de a evolua în barajul pentru Conference League. 

Dan Șucu, noul acționar al Rapidului

”Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene.

Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții.

De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician. 

Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși”. 

Acționariatul FC Rapid București, Victor Angelescu & Dan Șucu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!