VIDEO EXCLUSIV ”Nu sunt dispus să pierd bani”. Un patron din Liga 1 vrea să se retragă din fotbal

Un patron din Liga 1 vrea cu orice preț să se retragă din fotbal și caută soluții pentru a preda echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 18:30
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 18:30

Valeriu Iftime și-a înaintat acum ceva timp intenția de a se retrage din fotbal. Acesta ar vrea să predea FC Botoșani către un alt investitor și este dispus să rămână la echipă, dar nu mai vrea să fie ”expus”. Omul cu banii de la Botoșani vrea să-și îndrepte atenția către alte proiecte.

Iftime a vorbit din nou despre retragerea din fotbal

„Nu sunt dispus nicio secundă să pierd bani. Până la urmă, fotbalul nu ți-l bagă nimeni cu forța. Eu mi-am asumat presiunea asta cu asociații mei. E adevărat că este o limită, care este o chestiune umană, dacă să mai dai sau nu bani. Cateogric că atunci când lucrurile nu merg toate orizonturile se închid. 

Eu nu trăiesc din fotbal, nici nu am trăit din fotbal. Iubesc fotbalul, iubesc spectacolul sportiv, aș face orice ca fotbalul din România să fie mai frumos, mai productiv ca spectacol, mai urmărit de oameni, cu mai multă emoție, dar am limitele mele.

Dacă cineva mi-ar da o soluție să predau clubul ăsta unui om într-un mod civilizat, nu să o desființăm, aș face-o cu mare plăcere.

Și cu angajamentul să mai dau niște bani, că stau aici, dar nu mai vreau să fiu expus. Am alte proiecte pe care vreau să le coordonez care fac bine locului unde sunt eu aici, în Botoșani, în ajutorul comunității. Dacă era să pun accent pe bani eram în altă zonă”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Înainte de finalul sezonului regulat, Valeriu Iftime a lăsat de înțeles că ar vrea să se retragă dacă echipa sa ratează prezența în play-off, lucru care s-a și întâmplat. 

Modifică setările cookies