Deian Sorescu Daniel Danciulescu Dinamo Superliga

VIDEO "Nu sunt de acord cu gestul pe care l-au făcut". O legendă din Ștefan cel Mare critică ceea i s-a întâmplat lui Sorescu

Ionuț Dănciulescu a declarat că nu este de acord cu gestul suporterilor de a-l dezbrăca de tricou pe Deian Sorescu, reproşându-i astfel înfrângerea suferită de formaţia pregătită de Mircea Rednic la Mioveni, cu scorul de 1-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 16:49
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 16:59

"Le înţeleg supărarea şi frustrarea suporterilor, au dreptate 100%, dar nu sunt de acord cu gestul pe care l-au făcut. Deian Sorescu este un jucător care a demonstrat că este trup şi suflet pentru echipă, a avut multe lucruri bune pentru echipă şi nu sunt de acord cu lucruri de genul acesta. Cred că dialogul este cea mai bună variantă de a rezolva orice fel de situaţie. Îmi pare rău pentru el şi pentru toţi jucătorii de la Dinamo, îi susţin în totalitate dar şi ei trebuie să conştientizeze că trebuie să facă mai mult pentru această echipă. E clar că Deian nu se simte confortabil, nimeni nu s-ar simţi", a declarat Dănciuilescu.

El a spus că ar trebui schimbate multe lucruri la Dinamo pentru ca echipa să depăşească perioada proastă pe care o traversează.

"Din păcate, realitatea nu o putem nega, situaţia în clasament nu este una dintre cele mai bune, dar avem speranţe că poate lucrurile se vor remedia după pauza de iarnă. Eu cred că trebuie multe lucruri schimbate la echipă. E adevărat că mulţi dintre jucători nu au dat satisfacţie, dar trebuie găsit un echilibru între jucătorii de acum şi cei care vor veni", a mai spus Dănciulescu.

Jucătorul echipei Dinamo Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de către suporteri la finalul partidei pierdute joi seara la Mioveni cu scorul de 2-1, reproşându-i eşecurile formaţiei pregătite de Mircea Rednic.

După 20 de etape, Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii I, cu doar 12 puncte, unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Ce a declarat Deian Sorescu după incident
 

Fosta ”lanternă roșie” a condus până în minutul 93, dar s-a văzut învinsă la finalul meciului. Suporterii au fost furioși de deznodământul partidei, astfel că și-au vărsat nervii pe jucători, cerându-le să își dea jos tricourile. Mai mult, în cazul lui Sorescu, acești au reușit să îl dezbrace, după ce inițial l-au chemat pentru a-i vorbi.

”Îmi găsesc greu cuvintele şi nu ştiu ce pot să mai zic. Am încetat să mă uit la celelalte meciuri pentru că cel mai important e ce facem noi... Mergem acolo la Farul cu un singur gând: să căştigăm. Nu ştiu ce trebuie să se întâmple la Dinamo din iarnă ca să se schimbe ceva...

Eu mai vreau să rămân. Nu am făcut niciodată jumătăţi de măsură. Am venit cu braţele deschise”, a declarat Deian Sorescu după meci. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!