Steaua Dinamo Liga I National Arena stefan cel mare Liga 1

Avem derby, n-avem stadion pentru el. Situatie incredibila in fotbalul romanesc: Dinamo - Steaua ar putea fi interzis si in Stefan cel Mare

Citeste si - Derby-ul Dinamo - Steaua NU se joaca pe National Arena. "Cainii" anunta revenirea in Groapa pentru meciul cu marea rivala

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Noiembrie 2015, 12:47
Data actualizarii: Luni 16 Noiembrie 2015, 12:59

Stadionul National nu a primit inca autorizatiile necesare pentru a-si redeschide portile, astfel ca derby-ul Dinamo - Steaua, programat pe 22 noiembrie, trebuie sa-si caute un alt loc de disputare. 

Organizatorii partidei, dinamovistii anunta ca meciul se va disputa pe Stefan cel Mare, dar si aceste planuri pot fi date peste cap.

www.sport.ro a aflat ca nici arena din Stefan cel Mare ar putea sa nu gazduiasca marele derby al campionatului. Pe holurile LPF se discuta intens despre partida Steaua - Dinamo si despre arena pe care aceasta s-ar putea juca in cele din urma.

Daca National Arena nu are inca toate avizele PSI acordate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, arena din Stefan cel Mare are alte probleme. Jandarmeria nu este de acord cu disputarea unui "meci cu grad ridicat de risc" pe stadionul din complexul Stefan cel Mare.

Stadionul din Stefan cel Mare nu mai este considerat unul sigur pentru a gazdui un numar mare de fani, mai ales cand e vorba despre cele doua rivale bucurestene.

In aceste conditii, ramane de vazut daca oficialii clubului Dinamo vor reusi sa obtina acordul Jandarmeriei ori daca autoritatile vor continua sa se opuna. In eventualitatea in care nici stadionul din Stefan cel Mare nu va putea gazdui partida Dinamo - Steaua, derbyul se poate muta pentru prima data in istorie in alt oras. 

Modifică setările cookies