"Nu pot sa cred ca nu exista nimeni in Romania sa ne ajute!" Mesajul de ULTIMA ORA al lui Reghecampf pentru presedintele Iohannis

Laurentiu Reghecampf Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2016, 11:49
Data actualizarii: Miercuri 02 Martie 2016, 11:54

Reghecampf a vorbit inaintea meciului cu Dinamo din Cupa Romaniei despre situatia lotului sau, dar si despre problemele cu National Arena.

Reghe anunta ca are cativa absenti pentru meciul cu Dinamo. Nu e suparat din cauza asta. Mai mult il deranjeaza situatia cu National Arena. A lansat chiar si un mesaj pentru presedintele Iohannis:

"Avem si noi cativa jucatori raciti. Ne dorim sa castigam, va fi greu. Atat noi cat si Dinamo avem jucatori cu valoare, mai ales Dinamo a jucat foarte bine. Trebuie sa fim foarte atenti."

"Sunt foarte dezamagit ca nu se joaca pe National Arena, puteam avea la stadion mult mai multi oameni. Nu pot sa cred ca nu exista nimeni in Romania sa poata ajuta echipa nationala cu Spania, nu numai Dinamo si Steaua. Meciul cu Spania se va juca la Cluj si e o pata neagra pentru Romania"

"Cred ca ar trebui sa se implice cineva, nu stiu cine, poate chiar presedintele Romaniei, pentru ca e de interes national. Jucam fara acoperis, ne asumam riscul, fiecare in parte, nu vad niciun fel de problema sa jucam pe National Arena"

"Eu cred ca in Germania s-ar fi rezolvat foarte repede. Eu nu vad nicio problema.", a declarat Reghecampf.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!