"Nu mi s-a mai intamplat asa ceva!" Detaliile INCREDIBILE ale negocierilor cu Hamza! Cum a fost pacalita Steaua in cateva ore

"Nu mi s-a mai intamplat asa ceva!" Detaliile INCREDIBILE ale negocierilor cu Hamza! Cum a fost pacalita Steaua in cateva ore

Valeriu Argaseala a dat prima reactie dupa ce Hamza a semnat cu Ludogorets, desi initial batuse palma cu Steaua.

Presedintele Stelei a iesit la atac si i-a acuzat pe bulgari de lipsa de onoare, dupa ce Ludogorets a reusit sa i-l fure pe Hamza in ultima clipa. Argaseala a povestit tot ce s-a intamplat:

"Sunt oameni care n-au onoare. Clubul bulgar s-a purtat ireproșabil. Sa va spun ce s-a intamplat. Dupa ce am negociat foarte multa vreme, duminica am discutat cu avocatul pana seara, am stabilit toate detaliile... In Sofia, dupa 3 ore mi-a spus agentul ca ii da Ludogorets mai mult si ca nu mai vine la Steaua. Ne-a bulversat pur si simplu."

"E prima data cand mi s-a intamplat asa ceva. Aseara, Hamza incerca sa ma convinga sa semnez prin fax. Imi spunea ca e un om de mare onoare, ca e sincer, ca respecta cuvantul. Probabil ca el stia de ieri ca va semna cu Ludogorets."

"Va dati seama ce caracter are. Eu le-am spus ca putem sa renegociem, dar cu o conditie: sa discutam fata in fata si dupa ce ne intelegem, sa semnam contractul. Dar eu au facut o licitatie", a declarat Argaseala la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies