"Nu mai spuneti ca Dinamo a smuls azi un punct! Steaua a avut noroc, pe Nita, un gol din offside si trebuia sa aiba alti doi eliminati!"

Steaua Dinamo Mircea Rednic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Martie 2016, 22:49
Data actualizarii: Duminica 06 Martie 2016, 22:52

DINAMO 1-1 STEAUA | Rednic a atacat la finalul derbyului.

Nita a fost omul care a tinut Steaua in viata, spune Rednic, care critica arbitrajul. Spune ca Steaua a marcat din offside si ar fi trebuit sa aiba doi jucatori eliminati, pe langa Hamroun.

"Steaua a avut noroc cu Nita. Dinamo a meritat cel putin un punct. Steaua a dat un gol din penalty. Si Pintilii si Chipciu ar fi trebuit eliminati. "

"Nu mai spuneti ca Dinamo a smuls astazi, a fost peste Steaua astazi. Noi nu am avut nervi, doar Filip. El doar din pauza a fost nervos. Trebuie sa fie nervos pe el. A meritat cartonasul rosu, norocul nostru ca celalalt nu a fost inteligent sa-si vada de joc."

"Bicfalvi dupa o luna in care s-a pregatit singur. Echipa a inceput mai greu, Steaua a avut gol si bara. Am avut ocazii singuri cu portarul, bara, Varela si Nita au scos de pe linia portii.'

"Dinamo cel putin a meritat acest punct. E greu cand vezi ca Astra a castigat, e important sa castigi.", a spus Rednic la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!