"Nu mai putea. S-a sufocat, era terminat!" Cum explica Petrea schimbarea lui Nita si de ce l-a bagat titular: "S-a si intamplat ce am zis"

Toni Petrea Adrian Nita Superliga "Nu mai putea. S-a sufocat, era terminat!" Cum explica Petrea schimbarea lui Nita si de ce l-a bagat titular: "S-a si intamplat ce am zis"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Aprilie 2021, 00:31
Data actualizarii: Vineri 30 Aprilie 2021, 00:42

Adrian Nita a fost surpriza lui Toni Petrea pentru derby-ul de la Craiova.

Antrenorul a explicat cum i-a venit ideea de a-l titulariza si de ce a trebuit sa-l schimbe inainte de pauza cu Oaida.

"Am mizat pe surpriza asta cu Nita, gandindu-ma la viteza pe care o are. Ar fi putut destabiliza apararea adversa. Asta s-a si intamplat la ocazia aia din minutul 6. Cred ca a fost penalty si eliminare. Apoi, s-a sufocat. Nu mai putea, era terminat. A avut si un adversar dificil, pe Bancu. De aia l-am schimbat", a spus Petrea la Digisport.

Omul de pe banca FCSB nu e suparat pe Vlad pentru greseala de la golul lui Dan Nistor. Nici insistenta adversarilor de a cere controale anti-doping nu-l deprima.

"Cu Vlad n-am vorbit. Nici n-o sa vorbesc pentru ca e o eroare, se intampla. Mai avem cateva zile pana la meciul cu CFR, poate mai recuperam unul sau doi jucatori. Trebuie sa ne refacem fizic si mental si sa vedem ce putem face la meciul cu CFR.

Nu am nicio problema ca se cer controale anti-doping, e o chestie regulamentara. Doar ca o sa trebuiasca sa stam mai mult dupa cei care sunt la teste", a mai explicat Petrea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!