"Nu mai e cale de impacare! Facem recurs". Reactia juristului clubului Armatei dupa ce Becali a castigat procesul pentru

"Nu mai e cale de impacare! Facem recurs". Reactia juristului clubului Armatei dupa ce Becali a castigat procesul pentru

Gigi Becali a anuntat victorios ca a castigat dreptul de a folosi numele Steaua Bucuresti si spune ca a primit deja oferte din partea unor sponsori, gata sa-i achite 1.5 milioane de euro pe an.

Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua (CSA Steaua), locotentent-colonelul Florin Talpan, lanseaza insa acuzatii grave in urma primului verdict din proces.

Talpan a acordat un interviu cotidianului ProSport, declarandu-se surprins de verdict si de faptul ca judecatorii nu au luat in considerare concluziile scrise pe care le-a depus la dosar.

Florin Talpan lanseaza acuzatii grave si spune ca avocatul lui Becali este fost jurist al CSA, care ar fi sustras acte si documente importante.

"Sunt absolut surprins de faptul ca instanta n-a luat act de aceste dovezi clare, dincolo de orice dubiu. Instanta nu a tinut cont si de un alt lucru foarte important. La termenul din data de 3 februarie, am depus niste note scrise prin care am adus la cunostinta instantei faptul ca exista conflict de interese in cazul domnului Radu Enache, care este avocatul FCSB-ului dupa ce a lucrat la CSA Steaua ca jurist, apoi la AFC Steaua.

Aparatorul paratei, Radu Enache, a fost angajatul reclamantei timp de mai multi ani, aparand drepturile si interesele acesteia timp indelungat. Domnul Radu Enache se afla in conflict de interese cu institutia noastra si cu MApN, reprezentand partea adversa dupa ce a fost aparatorul nostru. In calitate de jurist al CSA Steaua, acesta a avut acces la date si documente confidentiale, iar ulterior, lucrand cu parata, a impartasit aceste informatii fara a avea incuviintarea prealabila si expresa din partea noastra.

Mai mult decat atat, domnul Radu Enache a depus la dosar inscrisuri apartinand CSA Steaua si la care doar acesta a avut acces. Documentele la care facem referire nu au fost facute publice anterior. Un fapt extrem de grav. Instanta n-a tinut cont nici de aceasta sesizare", a acuzat Talpan in ProSport.

Talpan spune ca CSA va face recurs si ca "va merge pana in panzele albe daca va fi nevoie".

"Este clar ca vom face recurs, mergem pana in panzele albe daca este nevoie", a mai spus Talpan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies