Liga 1

"Nu mai am nimic de impartit cu Steaua" Sanmartean, dupa ce a fost facut "ciorba reincalzita" de MM Stoica

Lucian Sanmartean a revenit in Liga I ca adversar al Stelei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 August 2016, 10:35
Data actualizarii: Duminica 28 August 2016, 10:36

Refuzat de Steaua in aceasta vara, Sanmartean a ajuns la Pandurii. Gorjenii au pierdut cu 0-1 dupa un meci in care au ratat mai multe ocazii. Sanmartean spune ca nu e interesat de ce au declarat conducatorii fostei sale echipe. "Sanmartean e ciorba reicalzita", a spus MM Stoica despre fostul "magician" al Stelei.

"Am sperat mult, am jucat cu o echipa in forma, care ne-a reprezentat in Europa. Au controlat jocul, au jucatori de experienta. Cred ca am avut cateva sanse pe contraatac, daca inscriam alta era soarta partidei. Am fost aproape de egalare pe final. Incercam sa castigam puncte. E destul de greu ca jucatorii noi sa fie integrati in lot, dar incercam sa ne revenim. Tactic, am jucat bine, am incercat sa inchidem spatiile, dar nu am putut sa marcam si asta ne framanta.

Nu am nimic de impartit cu Steaua, acolo am castigat respectul oamenilor de fotbal. Am avut rezultate si am facut lucruri extraordinare. Nu am nimic de demonstrat, e problema celor de acolo ce declara. Eu sper sa mai joc si sa ajut Pandurii sa faca puncte.

Ii doresc lui Stanciu sa plece, e timpul sa faca pasul spre fotbalul mare. Oriunde ar pleca ar fi foarte bine pentru el, si financiar, si ca sportiv", a spus Sanmartean la Dolce. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies