VIDEO EXCLUSIV ”Nu mă simt lezat de această venire la club”. Cum se înțelege Sorin Cârțu cu noul președinte al Craiovei, Marian Copilu

Marian Copilu a fost numit de Mihai Rotaru în funcția de președinte al clubului Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 12:15
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 12:37

Sorin Cârțu a vorbit despre situația clubului oltean la nivel administrativ. Fostul mare jucător al formației din Bănie ocupă funcția de președinte onorific. Acesta a dorit să se detașeze de fotbal, după 25 de ani de antrenorat.

„Eu cu Marian Copilu nu suntem într-o concurență. Eu am rămas la echipă exact pe aceeași poziție ca până acum. Nu faceți nicio greșeală dacă îmi ziceți domnul președinte, asta este poziția mea. Eu nu mă simt lezat de această venire la club și de numirea pe care a făcut-o domnul Rotaru cu Marian. 

Eu, întotdeauna la clubul ăsta, am cerut să am responsabilități limitate care să nu creeze stres. Dacă voiam, antrenăm în continuare. Am vrut o detașare de fotbal, iar clubul mi-a dat exact ce am negociat. 

Nu am niciun fel de stres sau supărare. Pe 15 martie, contractul meu se termină. Dacă vor să terminăm pe aceeași poziție foarte bine, dacă nu ne strângem mâinile. Eu oricum voi fi alături de ei în continuare. Am fost alături de proiectul acesta de la început. Era o situație grea în Craiova fără fotbal”, a spus Sorin Cârțu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Cu Marian Copilu la cârmă, Universitatea Craiova speră să prindă play-off-ul și să obțină o clasare cât mai bună la finalul sezonului. După 21 de etape, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf se află pe locul 5, cu 32 de puncte, la egalitate cu pozițiile 5 și 6, ocupate de Farul, respectiv Rapid.

În prima etapă din 2022, Universitatea Craiova va primi vizita Rapidului, sâmbătă, de la 20:00.

Modifică setările cookies