"Nu imi este frica, nu dau in spate!" Prima reactie a lui Sumudica dupa izbucnirea scandalului de pariuri

Autor: Sport.ro
Joi 11 Februarie 2016, 21:49

	"Nu imi este frica, nu dau in spate!" Prima reactie a lui Sumudica dupa izbucnirea scandalului de pariuri

Citeste si: Cum a fost demascat Sumudica: 'Totul a venit de la UEFA!' Sistemul prin care a fost prins

Marius Sumudica spune ca si-a pregatit apararea, impreuna cu avocatul sau, si spera sa scape fara suspendare dupa ce FRF a aflat ca a jucat la pariuri in ultimele luni.

"Exista un dosar pe rol. Am fost anuntat cu doua zile inainte si va trebui sa-mi pregatesc apararea, alaturi de avocatul meu. Nu am ce sa comentez in acest moment. Se va afla totul in curand. In momentul de fata, permiteti-mi sa ma abtin. Voi face o conferinta de presa si voi lamuri toate lucrurile."

"Sunt extrem de linistit. Am stat doua zile linistit, am urmarit toate comentariile. Nu-mi este frica de nimic si nici nu dau in spate. Daca am facut greseli, mi le-am asumat. Voi munci si imi voi duce lupta pana la sfarsit. Tot ce a facut Sumudica in fotbala facut cu sudoare si pe teren. Am respectat fotbalul si il voi respecta mereu, pentru ca e singurul lucru pe care il iubesc, in afara de familia mea."

"Sper sa se rezolve totul cat mai rapid. Nu trag de timp si nu vreau sa se amane. Cu siguranta, in scurt timp se va elucida totul. Acum nu vreau sa vorbesc mai mult", a spus Marius Sumudica la DigiSport.

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies