"Nu exista niciun razboi cu Steaua lui Becali!" Presedintele CSA vorbeste pentru prima oara dupa evaluarea de 57 mil euro a marcii

"Nu exista niciun razboi cu Steaua lui Becali!" Presedintele CSA vorbeste pentru prima oara dupa evaluarea de 57 mil euro a marcii

Presedintele CSA Steaua, George Boroi anunta ca nu exista "niciun razboi" cu FC Steaua, chiar daca cele doua parti nu reusesc sa ajunga la un acord privind inchirierea stadionului Ghencea dupa scandalul privind marca "Steaua Bucuresti".

Intrebat daca se va face pace vreodata intre Clubul Sportiv al Armatei Steaua si Fotbal Club Steaua Bucuresti, Boroi a raspuns: "Nu exista niciun razboi. A fost remis un comunicat de presa (n.r. - privind evaluarea marcii "Steaua Bucuresti") care a fost analizat si cred ca toate concluziile au fost trase. Sper ca din aproape in aproape sa va dam informatiile pe care le asteapta toata lumea".

CSA Steaua si echipa lui Gigi Becali se afla de mai mult timp in conflict dupa ce la sfarsitul anului 2014 Clubul Sportiv al Armatei a castigat in instanta marca "Steaua Bucuresti".

Luni, 22 februarie, marca "Steaua Bucuresti" a fost evaluata de o comisie a Ministerului Apararii Nationale la aproximativ 57,3 milioane de euro.

De la inceputul conflictului, cele doua cluburi nu au mai ajuns la un acord privind inchirierea bazei sportive din Bulevardul Ghencea, iar echipa din Liga I nu a mai putut sa dispute meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Steaua.

in ultima perioada, campioana Romaniei a disputat meciurile de pe teren propriu pe Arena Nationala, iar dupa inchiderea acesteia pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitesti. De asemenea, formatia condusa de Laurentiu Reghecampf s-a antrenat la Centrul de Fotbal Mogosoaia, Centrul de Fotbal Buftea, iar in prezent la baza sportiva din Domnesti.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies