Superliga

"Nu exista ca nu ti-a sunat ceasul!" Ce se intampla cu Tamas dupa ce nu s-a trezit pentru antrenament. Radoi ia decizia finala

Tamas nu a facut deplasarea la Severin alaturi de echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 18:23
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2015, 18:30

"Nu este admisibila aceasta scuza, ca nu i-a sunat ceasul. Nicio scuza nu este ok, daca a lipsit de la antrenament. Sunt dezamagit, total dezamagit de ceea ce s-a intamplat cu Gabi Tamas. Vom astepta acum o reactie din partea antrenorului si a patronului. E normal sa fie o reactie cat timp pornim la drum impreuna si apoi apare un scurtcircuit de acest gen.", a spus Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, dupa ce Gabi Tamas nu a facut deplasarea pentru meciul cu Pandurii.

Acesta nu s-a trezit la timp pentru antrenamentul din aceasta dimineata si a fost exclus din lot de Radoi pentru meciul cu Pandurii, de sambata seara.

Antrenorul campioanei urmeaza sa ia o decizie in cazul lui Tamas, Steaua avand in acest moment patru solutii pentru postul de fundas central: Varela, Papp, Tosca si Luchin.

Daca Tamas are zilele numarate la Steaua, ros-albastrii se gandesc sa isi intareasca atacul cu Alibec si De Amorim, jucatori la care Becali nu a renuntat: "Ne gandim in continuare la Alibec, De Amorim nu mai intra in calcul pentru aceasta perioada ramasa pana la grupe. Mai avem 5 meciuri dar nu il mai putem folosi pentru ca a jucat cu Inverness. Alibec oricum nu e disponibil in acest moment.", a spus Argaseala.

Modifică setările cookies