Nu e "pe mana" cu Sumudica | Brazilianul De Amorim a fugit de la Astra, dupa ce giurgiuvenii au refuzat oferta Stelei! Isi forteaza transferul in Ghencea?

Aflat pe lista de achizitii a Stelei, brazilianul William de Amorim a primit "interzis" din partea patronului Ioan Niculae in Ghencea. Niculae nu vrea sa intareasca rivala Steaua, dar se poate vedea pus intr-o situatie complicata.

Astra se confrunta cu un nou caz Tembo. Paradoxal, la doar cateva luni dupa ce zambianul a revenit la sentimente mai bune fata de clubul giurgiuvean. 

Brazilianul William de Amorim este acum cel care a decis sa fuga de la echipa, desi mai are contract pana in 2016.

Aflat pe lista de achizitii a Stelei, De Amorim spunea in urma cu o luna ca e pregatit sa joace cu Astra in cupele europene, in cazul in care oferta campioanei nu va fi acceptata. Una a spus si alta a facut insa acesta. 

De Amorim nu s-a prezentat, astazi, la reunirea lotului Astrei, iar oficialii clubului nu reusesc sa dea de el, spun surse www.sport.ro.

Pe langa De Amorim, Silviu Lung, Junior Morais si Kehinde Fatai au fost si ei absenti de la reunire, insa cu totii motivati.

La antrenamentul condus de antrenorul Marius Sumudica au fost prezenti urmatorii fotbalisti: Gavrilas, Gaman, Lovin, Oros, Enache, Seto, Rosu, Ionita II, Budescu, Alibec, Hurdubei, Dandea (ex-Hoverla Ujgorod), Nicorescu, Raileanu, Chisi, V. Gheorghe si R. Gheorghe.

William De Amorim a jucat 31 de partide in editia trecuta de campionat, marcand 5 goluri si oferind 6 pase decisive

1.700.000 euro este cota de piata a brazilianului, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum a devenit Vlad Voiculescu un motiv de discordie în coaliția de guvernământ
BRAT
Modifică setările cookies