VIDEO EXCLUSIV ”Nu cred că ne va lua o echipă de sus”. Răzvan Patriche, gata de noul sezon cu Dinamo

razvan Patriche Dinamo Superliga Răzvan Patriche
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Iunie 2023, 11:23
Data actualizarii: Miercuri 14 Iunie 2023, 11:33

Dinamo va juca în următorul sezon în Superligă, iar dinamoviștii sunt optimiști în privința viitorului echipei lor. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV, Răzvan Patriche, căpitanul în vârstă de 37 de ani al celor de la Dinamo, a afirmat că „La prima vedere s-ar spune, și e normal, ca o nou promovată să se salveze de la retrgradare, dar la Dinamo nu poți să vorbești de salvarea de la retrogradare.”

Cât despre cum va fi văzută Dinamo în acest sezon, Patriche a afirmat că „Nu cred că ne va lua o echipă de sus, ne vor lua foate în serios. Să vedem și cu ce lot vom pleca la drum. Deocamdată nu știm nimic. Mai avem nevoie de întăriri. Va fi un sezon greu și, în Liga 2, nu am avut un lot foate numeros. S-a văzut în mare parte că am jucat aceiași jucători.

Răzvan Patriche vrea să intre în play-off cu Dinamo

Când a fost întrebat despre viitorul său, fundașul central a răspuns că vrea să mai joace la Dinamo. „Am rămas în Liga 2 , aș fi nebun să nu îmi doresc să rămân la Dinamo în Liga 1, dar nu depinde de mine, acum vom vedea.”

„În Liga 1 este altă calitate. Este alt fotbal, nu este ca în Liga 2. Ar fi normal să ne întărim, mai avem nevoie de jucători pentru că avem un lot foarte tânăr”, a spus dinamovistul, în vederea stagiunii următoare.

Ajuns deja la vârsta de 37 de ani, căpitanul „câinilor roșii” s-a gândit la retragere, însă ar mai vrea să joace. „Mă simt bine, nu mă simt bătrân”, au fost vorbele fundașului.

În acest sezon, fotbalistul care se află la a șasea promovare alături de o echipă, a bifat 15 apariții și a marcat două goluri pentru bucureșteni.

El se află la finalul contractului cu Dinamo, însă sunt șanse mari ca înțelegerea să fie prelungită. În aceeași situație contractuală se mai află și Iulian Roșu, Alexandru Pop sau Cătălin Țîră.

VIDEO - Răzvan Patriche, interviu pentru PRO TV

„Vor fi sold out abonamentele!”

Patriche are încredere în suporterii echipei, de care este convins că o vor susține pe Dinamo și în Superligă. „La cum au fost suporterii alături de noi campionatul trecut, eu cred că vor fi și anul acesta.”

Meciurile „câinilor roșii” se vor disputa pe Stadionul Arcul de Triumf, arenă unde mai sunt listate FCSB, Farul (pentru meciurile europene), Dinamo Kiev (pentru meciurile europene), dar și naționalele de rugby și fotbal feminin ale României.

Stadionul Arcul de Triumf are o capacitate de puțin peste 7.500 de locuri, iar abonamentele destinate suporterilor dinamoviști au fost deja puse în vânzare.

Articol scris de Antonio Blagoci

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!