Liga 1

"Nu avem nimic cu el, dar daca joaca slab ce sa-i facem" Conducerea Stelei a lamurit problema! Schimbare permanenta in primul 11?

Steaua 3-1 Concordia. Steaua s-a impus dupa un joc foarte bun in prima repriza.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Septembrie 2015, 07:15
Data actualizarii: Marti 22 Septembrie 2015, 07:18

Steaua a oferit mai multe schimbari in primul "11" fata de meciul de la Timisoara, pierdut de campioni cu 1-0. Kharja, Hamroun si Rapa si-au gasit loc in prima echipa, ultimul in urma unei evolutii foarte slabe a lui Alcenat.

Haitianul a fost adus in vara cu sperante mari de conducerea Stelei, fiind cel mai bun fundas dreapta din campionatul trecut, evolutiile sale la Petrolul fiind foarte bune. Acesta a participat cu Haiti la Copa America, venind ceva mai tarziu la echipa, insa integrarea sa s-a facut foarte greu.

Alcenat a fost schimbat din echipa de Rapa, Radoi considerand ca haitianul nu isi face treaba cum trebuie in aparare, evolutia lui Rapa fiind mult mai sigura in defensiva.

”Noi am ales primul 11 pentru acest meci, in aceasta formula, pentru ca am preferat viteza lui Chipciu, in conditiile in care cei doi fundasi ai Chiajnei sunt lenti. S-a dovedit ulterior ca am avut dreptate. Nu se pune problema ca noi, staff-ul sa aiba ceva cu Tade sau cu Alcenat. Jean Sony nu a jucat, pentru ca noi am considerat ca el nu a facut un joc bun la Timisoara. De aceea a jucat Rapa, iar Cornel a facut-o foarte bine”, a spus Dica.

CITESTE SI

Modifică setările cookies