Liga 1

"Nu avem nevoie de iertarea fanilor, ne iarta Dumnezeu, nu ei!" Se adanceste ruptura dintre stelisti si fani? Ce a spus Duckadam

Helmuth Duckadam considera ca echipa poate merge inainte si fara ajutorul fanilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Septembrie 2014, 13:04
Data actualizarii: Duminica 14 Septembrie 2014, 13:12

Fanii Stelei au intrat in conflict cu conducerea dupa eliminarea echipei din Liga Campionilor.

Desi e prima data cand Steaua pierde o calificare dupa multi ani, fanii nu au putut sa treaca peste episodul de la Razgrad. Acestia i-au chemat sa dea explicatii pe cativa dintre stelisti, Latovlevici plecand in chiloti la vestiar iar tricoul lui Rapa fiind luat de fani si aruncat pe pista de atletism de langa tribune.

Presedintele de onoare al Stelei si eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam, a declarat ca stelistii nu au nevoie de iertarea fanilor, care au aratat o atitudine ostila la ultimele 2 meciuri din Liga I:

”Asa e dupa ce doi ani de zile echipa i-a invatat cu spectacol si trofee castigate. S-au obisnuit cu Champions League si sunt suparati ca am ratat calificarea. Si noi suntem, dar cred ca trebuie sa vina aproape de echipa, pentru ca jucatorii au nevoie de ei. Nu avem nevoie de iertarea lor, ne iarta Dumnezeu, nu fanii. Noi ne-am facut treaba, dar asa e fotbalul. Unii trebuie sa si piarda, iar de data aceasta aceia am fost noi. Un suporter adevarat e aproape de echipa si la bine, si la rau. ii asteptam alaturi de noi. Cred ca un parcurs bun sigur ii va aduce pe spectatori la stadion”, a spus Duckadam, citat de Digisport.

Modifică setările cookies