"Nu avem absolut nicio legatura cu clubul asta nou infiintat!" Solutia propusa de Sud pentru a opri campania "Nimeni la meci"

Membrii Peluzei Sud au lansat un atac dur fata de situatia critica in care se afla clubul Steaua. "Nimeni la meci" - e campania care s-a raspandit repede pe retelele de socializare. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 17:22
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 17:50

Astazi, Alexandru Tofan, membru al Peluzei Sud si cunoscut in randul suporterilor dupa porecla "Lecce", a propus o solutie pentru medierea conflictului aparut intre echipa si fani.

Acesta cere transparenta din partea conducerii Stelei in discutiile purtate cu Clubul Sportiv al Armatei si spune ca echipa va fi sustinuta in continuare doar daca isi va pastra identitatea.

"Aici nu e problema de emblema, ca emblema s-a schimbat din '47 si pana acum, nu are importanta asa mare, e doar o sigla, important e sa aflam adevarul, sa stim cum sunt actele alea din 2003. Pe noi ne intereseaza cine e clubul Steaua, numele si palmaresul Stelei."

"Clubul FCSB ar trebui sa dea dovada de profesionalism macar in al 12-lea ceas si sa-si expuna un punct de vedere fata de suporterii care le-au bagat bani in conturi atatia ani de zile.", spune Alexandru Tofan.

In cazul in care clubul va adopta numele "FCSB", iar palmaresul va ramane la Clubul Sportiv al Armatei, asa cum a anuntat aseara Tudorel Stoica, Peluza Sud va continua protestul "Nimeni la meci".

"Bineinteles ca nu ne simtim reprezentati! Nu stim ce echipa e, nu stim pe cine reprezinta, ce culori are, ce emblema, de ce numele asta... nu avem nicio legatura cu clubul asta nou infiintat."

"Primul lucru pe care il vrem si pe care il cerem, si din partea Armatei, si din partea FCSB, sau cum s-or numi, e transparenta, vrem sa stim ce se intampla."

"Noi nu putem sa mergem la o echipa care nu ne reprezinta, care nu are culorile Stelei, care nu are emblema Stelei, care nu se numeste Steaua... practic nu e Steaua!"

"Singurul lucru concret e ca FC Steaua nu mai exista in momentul de fata. Steaua nu exista. Unde sa merg? La ce stadion sa merg, daca Steaua nu mai exista?", a mai spus Alexandru Tofan.

Sursa foto: sudsteaua.ro

Modifică setările cookies