Tenis

SUPER TARE | Cum aratau Simona Halep si Irina Begu in urma cu 9 ani: "Viitoarele jucatoare de aur ale Romaniei". VIDEO

Simona Halep si Irina Begu, cele mai bune jucatoare de tenis ale Romaniei in acest moment, sportive care au cunoscut succese importante in 2014 si care viseaza la un parcurs cat mai bun la Australian Open, sunt prietene din vremea junioratului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 17:10
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 17:26

Ajunsa pana pe locul 2 al clasamentului mondial WTA, finalista la Roland Garros si la Turneul Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a inceput tenisul de la o varsta extrem de frageda, iar in adolescenta si-a confirmat talentul cu o victorie la turneul pentru junioare de la Roland Garros.

Halep si Irina Begu se cunosc de mai bine de un deceniu, cand evoluau impreuna pentru Romania la Cupa Davis pentru junioare.

Cele doua sportive au fost la acea vreme protagonistele unui material al Televiziunii Romane, in emisiunea "Mic, dar voinic".

Atunci, Irina Begu si Simona Halep erau prezentate drept marile sperante ale tenisului romanesc, acestea avand sansa sa devina "o noua Sharapova".

"Joc cu numarul 1 din echipa Argentinei, dar sper sa reusesc sa castig", spunea Simona Halep chiar in ziua in care implinea 15 ani.

Simona a reusit sa castige meciul de simplu, pentru ca ulterior sa obtina victoria si in meciul de dublu, alaturi de Irina Begu.

Modifică setările cookies