Nu avea cum sa rateze tocmai el intrebarea: "Cine ia titlul?" Cu ce echipa tine Cosmin Moti in lupta nebuna din Liga I :)

Autor: Sport.ro
Joi 21 Mai 2015, 15:13

	Nu avea cum sa rateze tocmai el intrebarea: "Cine ia titlul?" Cu ce echipa tine Cosmin Moti in lupta nebuna din Liga I :)

Astra - Targu Mures si Steaua - Botosani se joaca duminica de la aceeasi ora (21:00)

"Cine ia titlul in acest sezon?" - este intrebarea pe care toti oamenii din fotbalul romanesc au primit-o in ultimele saptamani.

Cu doua etape inainte de final, lupta este crancena. ASA are nevoie de doua victorii pentru a fi sigura de trofeu.

Cosmin Moti, omul-cosmar pentru stelisti in vara, a raspuns si el la intrebare. Nicio surpriza... ASA Targu Mures este favorita omului care tocmai a inaugurat peluza care ii poarta numele pe stadionul din Razgrad.

"Prima sansa la titlu o are ASA. Mi-as dori sa castige campionatul echipa din Targu Mures, in primul rand pentru prietenul meu, Ciobi, pentru fostul meu antrenor, Ciobi, pe care il respect foarte mult si care este un antrenor extraordinar.", a spus Moti la DigiSport.

ASA Targu Mures ar putea deveni campioana inca din acest weekend daca isi castiga meciul de la Giurgiu, iar Steaua se impiedica de FC Botosani.

Trofeul de campioana va ramane insa deocamdata la Bucuresti. Marius Mitran, directorul de comunicare al LPF, a anuntat in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport ca Liga intentioneaza ca festivitatea de premiere sa aiba loc etapa viitoare, indiferent de rezultatele meciurilor de duminica. DETALII AICI

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies