"Nu are cum sa fie sub Piovaccari sau Kapetanos!" Atacantul care vine sa dea o "caruta" de goluri, ca pe vremea lui Rusescu

"Nu are cum sa fie sub Piovaccari sau Kapetanos!" Atacantul care vine sa dea o "caruta" de goluri, ca pe vremea lui Rusescu

Petre Grigoras il lauda pe Lemnaru, despre care spune ca nu este sub atacantii actuali ai Stelei.

Transferul lui Lemnaru la Steaua pare a fi inevitabil. Fostul antrenor al varfului aflat acum la U Cluj, Petre Grigoras, l-a laudat pe Lemnaru, despre care spune ca este cel putin la fel de valoros ca Piovaccari si Kapetanos, atacantii aflati acum in lotul Stelei.

Grigoras considera ca Lemnaru nu a primit o sansa corecta la Dinamo, acolo unde a jucat doar un meci in 3 ani petrecuti in Stefan cel Mare.

"Lemnaru este un varf de atac cu executii foarte bune si un caracter deosebit, am avut o colaborare excelenta. El are si o lovitura buna de cap. A fost si la Dinamo, 2-3 ani, din pacate nu s-a adaptat. El are nevoie de o atmosfera buna de lucru, pentru ca e un tip sensibil. Acolo unde se simte apreciat, da tot ce are mai bun din el. Nu cred ca Lemnaru ar putea sa joace mai rau decat Piovaccari sau Kapetanos, dar antrenorul stie cel mai bine, nu întamplator Steaua este unde este acum", a spus Grigoras, la Digi.

Atacantii Stelei au dezamagit in acest sezon. Dupa ce Rusescu a facut senzatie in sezonul trecut, marcand 21 de goluri in campionat, Piovaccari, Kapetanos si Keseru au dat in total 16 goluri in toate competitiile.

Situatia atacantilor Stelei:

Piovaccari - 22 de meciuri, 9 goluri
Kapetanos - 8 meciuri, 3 goluri
Keseru - 12 meciuri, 4 goluri
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul Orban 2, ultima zi de audieri. Primii pe listă: miniștrii propuși ai Agriculturii și Sănătății
BRAT