"Nu ar fi corect sa poarte numele meu!" Propunerea facuta de Marius Lacatus pentru numele noului stadion din Ghencea! Cum considera "Fiara" ca ar trebui sa se numeasca stadionul

"Nu ar fi corect sa poarte numele meu!" Propunerea facuta de Marius Lacatus pentru numele noului stadion din Ghencea! Cum considera "Fiara" ca ar trebui sa se numeasca stadionul

Marius Lacatus a vorbit despre noua arena din Ghencea si ce nume ar trebui sa poarte.

Noul stadion din Ghencea este aproape gata, iar multa lume se intreaba ce nume va purta. Pana in acest moment au fost o multime de propuneri pentru numele stadionului, insa nu s-a luat nicio hotarare.

Fosta legenda a Stelei, Marius Lacatus, a vorbit despre aceasta situatie si este de parere ca stadionul ar trebui sa se numeasca "Steaua" sau "Emeric Ienei", insa cel mai probabil considera ca se va numi "Steaua".

"E destul de greu si nu as vrea sa fiu in situatia celor care vor trebui sa aleaga. Dar cred ca pana la urma urmei va ramane exact asa cum a fost si inainte, stadionul Steaua.

Nu zic ca mi-ar displacea sa poarte numele meu, din contra, mi-ar face o mare onoare, dar au fost o groaza de jucatori care au jucat la aceasta echipa si daca e sa vorbesc de colegii mei cu care am castigat Cupa Campionilor, ar fi nedrept sa poarte numele unuia dintre jucatorii care au participat. Singura solutie ar putea fi dat numele de Emeric Ienei antrenorul care a reusit cea mai mare performanta ori, dupa cum am observat eu, cam ce isi doresc majoritatea suporterilor stelisti, sa se numeasca Steaua si probabil ca aici se va ajunge", a declarat Marius Lacatus, la Telekomsport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Campania de vaccinare anti-Covid suferă modificări în mers. Românii care se vor putea vaccina fără programare
BRAT

Modifică setările cookies