"Nu am ce sa-i fac lui Enache. De ce sa ma opun, daca isi doreste sa mearga la Steaua!" Ce spune Sumudica despre Budescu

"Nu am ce sa-i fac lui Enache. De ce sa ma opun, daca isi doreste sa mearga la Steaua!" Ce spune Sumudica despre Budescu

Astra isi poate pierde curand doua dintre vedele sale, pe Budescu si Enache.

Budescu sutine ca 95% transferul sau in Qatar se face, in timp ce Enache a anuntat ca s-a inteles cu Becali si mai are nevoie de un acord din partea clubului sa plece la Steaua.

Sumudica spune ca nu se poate opune plecarilor celor doi jucatori si ca asteapta la randul intariri la echipa. Sumudica a declarat la sosirea in tara:

"Eu nu am avut sansa sa vorbesc cu Budescu, nu stiu nimic. Daca a spus ca 95 la suta e rezolvat, inseamna ca s-a rezolvat. Eu imi doresc sa se rezolve. Pentru toata lumea. E bine si din punct de vedere financiar. Daca pleaca Budescu, avem nevoie de transferuri."

"Nu stiu daca ne luptam pentru titlu. Am spus ca ne luptam pentru locurile 1-3. Si locul doi este bine. Vom aduce si jucatori in locul lui Budescu. Este o pierdere mare, dar vedem ce putem face."

"Este decizia lui Enache, daca isi doreste sa mearga la Steaua, nu am ce sa-i fac. Mai ales ca are si o legatura foarte apropiata cu familia Reghecampf... De ce sa ma opun? Este treaba lui"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies