Liga 1

Noul Drogba vine din Romania si e gata sa semneze cu Liverpool! Paszkany pregateste seiful! Cati bani primeste vara asta:

►Steaua, CFR si Rapid se vad LIVE online din 20 iunie pe www.voyo.ro - CLICK AICI

►STEAUA - FC BASEL, sambata ora 15:00 IN DIRECT pe voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2012, 14:08
Data actualizarii: Vineri 22 Iunie 2012, 20:48

"Brendan Rodgers il stie pe Lacina Traore de cand antrena la Swansea si se gandeste sa faca o oferta de 8 milioane de euro in vara asta. Manchester United, Fulham, Arsenal, QPR si Chelsea l-au urmarit si ele, dar principala problema a lui Traore este obtinerea unui permis de munca in Marea Britanie.

Atacantul de 22 de ani e vazut ca inlocuitorul perfect pentru Drogba in nationala Coastei de Fildes, dar n-a reusit momentan sa se impuna tocmai din cauza statutului de neclintit al lui Drogba.

Traore s-a remarcat la Cluj in Romania iar bogatii de la Anji il vor si ei acum. Liverpool mai vrea un atacant de la Real Madrid, pe Albaro Morata, dar acesta are 19 ani si este pentru viitor", scrie Daily Mail azi.

Potrivit unui calcul al englezilor, Traore are 40% sanse sa semneze cu Liverpool vara asta.

Daca se face transferul pe 8 milioane de euro, Arpad Paszkany ar mai incasa 800.000 de euro, suma ce reprezinta 10% din procentul de transfer. CFR a mai luat 4 milioane de euro de la Kuban pentru transfer.


Modifică setările cookies