Noua senzatie a Stelei, avertizata de "Lippi": "Nu trebuie sa te multumesti cu atat!" Ce ii transmite lui "Messi" Valceanu

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Martie 2014, 19:14

	Noua senzatie a Stelei, avertizata de "Lippi": "Nu trebuie sa te multumesti cu atat!" Ce ii transmite lui "Messi" Valceanu

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichita, l-a laudat pe Robert Valceanu, pustiul care a inscris la doar 16 ani pentru Steaua:

"Foarte bine pentru el, felicitari pentru acest copil. Nu e bine sa te multumesti numai cu atat, se intampla in viata sa ai momente de gratie, importane e sa le continui", a spus Mihai Stoichita la Sport.ro.

Acesta l-a criticat totusi pe noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, cel care a socat pe toata lumea cand l-a concediat pe Adalbert Kassai in primele 30 de secunde de cand a fost ales in functie.

Mihai Stoichita il sfatuieste pe copilul fostului sau coleg sa fie mai temperat: "A iesit baiatul unui prieten foarte bun de-al meu, Gica Burleanu. Ma bucur ca fi-su a ajuns asa. Am fost surprins, <<i-a taiat capul>> din prima... nu mi-a placut atitudinea la adresa lui Kassai. Trebuia sa vada ce a facut bine si ce nu. Ce se intampla daca domnul Burleanu nu duce FRF unde trebuie?", a spus Stoichita.

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies