VIDEO Noi transferuri la FCSB? Gigi Becali anunță două posibile mutări

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:15
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:14

Gigi Becali a anunțat că la FCSB ar mai putea sosi doi jucători în această vară, chiar dacă inițial declara că echipa nu mai are nevoie de întăriri.

În această vară, FCSB i-a transferat pe Marius Ștefănescu, David Kiki și Daniel Popa, în timp ce Malcom Edjouma și Alexandru Musi s-au întors la club după împrumuturi.

Gigi Becali: "S-ar putea să mai am nevoie de un atacant sau poate chiar de o extremă stânga"

După Supercupa României, 3-0 contra celor de la Corvinul Hunedoara, Gigi Becali anunță că la FCSB ar mai putea ajunge un atacant și o extremă stânga, însă o decizie în acest sens va fi luată după ce va analiza prestația echipei în mai multe partide.

Becali spune că linia de atac este stabilită, cel puțin pentru moment și cel puțin pentru meciurile din cupele europene, unde regula U21 nu există. Finanțatorul de la FCSB anunță că va miza pe Marius Ștefănescu în flancul drept, David Miculescu în poziția de atacant central și Alexandru Băluță în partea stângă.

"S-ar putea să mai am nevoie de un atacant, dar ca să știu asta trebuie să joc cu Ștefănescu, David Miculescu și Băluță, în stânga. Eu trebuie să văd cum se combină ăștia trei cu mijlocașii. Așa voi afla dacă am nevoie de un atacant de careu mai valoros sau poate chiar un atacant în stânga. În dreapta nu mai punem pentru că nu e nevoie, pentru că e ăsta (n.r - Marius Ștefănescu). 

Asta am exersat și aseară. Ați văzut că s-a schimbat a doua repriză. Am făcut niște schimbări și s-a schimbat situația", a spus Gigi Becali, vineri.

Următorul meci al celor de la FCSB va fi împotriva campioanei din San Marino, în turul 1 preliminar din Champions League, marți, de la ora 22:00, în deplasare.

FCSB, în această vară

  • Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)
  • Veniri - Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)
  • Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)
  • Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat), Matei Tănasă (Poli Iași / gratis), Cătălin Gogor (Șelimbăr / gratis)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!