"Noi nu facem experimente aici!" Reactia lui Reghecampf dupa victoria cu Timisoara. Ce spune de situatia lui Enache, golul lui Florin Tanase si lotul anuntat de Daum

"Noi nu facem experimente aici!" Reactia lui Reghecampf dupa victoria cu Timisoara. Ce spune de situatia lui Enache, golul lui Florin Tanase si lotul anuntat de Daum

TIMISOARA 0-1 STEAUA | Laurentiu Reghecampf ar putea sa-l reintroduca titular pe Enache etapa viitoare, cu CFR Cluj.

Dupa meciul cu Timisoara, Reghecampf a declarat:

"O victorie importanta, au fost 3 puncte in joc, le-am castigat. Ne doream sa marcam mai multe goluri. Asta a fost. Venim dupa o saptamana foarte grea."

"M-au multumit Aganovic si Jakolis, erau singurele variante pentru meciul acesta. Aganovic e o optiune pentru noi, e tehnic, se descurca. Cel mai important e sa avem toti jucatorii valizi"

"Enache e marcat si ii pare rau de gestul facut. Enache ramane important pentru noi si pentru joi incercam sa-l facem sa fie in forma. Cu CFR ne asteptam sa castigam."

"Tanase, incet-incet, trebuie sa intre in echipa, sa marcheze. E tehnic, trebuie sa ne bazam pe el. Speram sa marcheze din nou si in meciul urmator."

"Noi nu facem experimente, avem jucatori care pot evolua pe pozitiile respective, avem multe meciuri, trebuie sa fim atenti. Important e sa ne castigam fiecare meci", a spus antrenorul Stelei la DigiSport.

Intrebat despre absenta lui Tamas din lotul extins anuntat de Daum, Reghe a declarat: "Nu ma intrebati pe mine de lot. Cei care fac lotul, raspund."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies