Liga 1

NICULESCU OUT DE LA DINAMO | Clubul ii multumeste OFICIAL  lui Niculescu dupa ce l-a dat afara la 20 de zile dupa ce l-a numit antrenor. :)) Explicatia clubului

Dinamo a anuntat despartirea de Claudiu Niculescu printr-un comunicat al presedintelui David.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Octombrie 2018, 16:46
Data actualizarii: Sambata 13 Octombrie 2018, 16:53

Clubul nu da vina pe metodele de pregatire ale lui antrenorului numit acum 20 de zile, ci spune ca demiterea a venit doar pentru ca varianta Rednic a fost mult prea greu de refuzat.

"Claudiu Niculescu a venit într-un moment extrem de dificil la Dinamo. A gândit cu sufletul și a ales Dinamo, lucru pentru care clubul îi rămâne recunoscător.
În acest moment nu este vorba despre profesionalism sau despre calitățile antrenorului Claudiu Niculescu.
Este vorba despre o oportunitate pe care clubul Dinamo o are într-un moment extrem de dificil.
Claudiu Niculescu a antrenat Dinamo 20 de zile, un lot pe care nu l-a pregătit el, nu l-a format el, deci nu putem discuta despre o analiză profesională a antrenorului Claudiu Niculescu.

Îi mulțumim că în acest moment extrem de delicat, incă o dată a pus interesul clubului înaintea interesului personal și a acceptat ca rezilierea contractului să fie una amiabilă.
Îmi pare extrem de rău și îi cer scuze antrenorului Claudiu Niculescu pentru acest moment delicat pentru care nu are nicio vină. Este o decizie a clubului, de oportunitate.
Îi mulțumim lui Claudiu Niculescu și sperăm ca viitorul să vindece rănile prezentului, clubul Dinamo rămânând întotdeauna dator jucătorului și antrenorului Claudiu Niculescu".
Alexandru David, presedinte Dinamo

Modifică setările cookies