Niculescu: "E un campionat nebun. Steaua si CFR au cele mai mari sanse la titlu"

"SPER CA DINAMO SA PRINDA UN LOC DE CHAMPIONS LEAGUE"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Martie 2008, 08:46
Data actualizarii: Luni 31 Martie 2008, 08:46

Dinamovistul Niculescu a fost fericit duminica seara: fostii lui colegi de la Dinamo au pierdut cu 2-1 in fata CFR-ului, insa atacantul lui Duisburg a castigat cu acelasi scor acasa la Werder Bremen.Niculescu a marturisit intr-un interviu in Click ca spera ca Dinamo sa prinda Champions League!

"Pot spune ca m-am integrat foarte repede. Am fost foarte bine primit de toata lumea si, bineinteles, m-au ajutat mult Tararache si Filipescu. Ei sunt aici de mult timp, cunosc limba germana… mi-a fost mult mai usor sa inteleg totul cu ajutorul lor”, a povestit Niculescu in Click.

"Ne-am acomodat destul de usor. Avem o viata linistita aici. Ne plimbam, ne relaxam… Duisburg este un oras foarte frumos, linistit si civilizat. Am gasit o casa in afara orasului. Suntem oarecum vecini cu familia Tararache. Este o casa asa cum ne-am dorit, cu putina gradina”, a spus atacantul lui Duisburgul.

"Vorbesc cu fostii mei colegi aproape zilnic. Sunt alaturi de ei mereu si sper sa obtina un loc care sa le permita sa joace in Champions League”, a mai spus Claudiu Niculescu.

"Mi se pare un retur de campionat nebun, cu echipe favorite care nu reusesc sa castige meciuri, cu echipe mici care produc mari surprize si cu scandalurile legate de arbitraj. Cred ca CFR Cluj ramane principala favorita la titlu, dar nu se stie niciodata. Chiar fosta mea echipa poate sa castige titlul. Si Steaua are sanse mari”, e de parere Niculescu.

Modifică setările cookies