Niculae, mesaj pentru suporteri: "Sunt dezamagit! Ne-ati lasat la greu!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Noiembrie 2009, 16:30
Niculae, mesaj pentru suporteri: "Sunt dezamagit! Ne-ati lasat la greu!"

Marius Niculae le transmite suporterilor dinamovisti ca fara ei Dinamo nu se poate califica in Liga Campionilor.

"Din nefericire, suporterii sunt din ce in ce mai putini. De la meciul cu Timisoara din returul trecut, din sezonul trecut, nu am mai vazut o atmosfera asa frumoasa. Noi speram sa ii aducem pe suporteri la stadion, dar rezultatele ne impiedica sa aducem fanii adevarati in tribune, cei care stiu sa faca o atmosfera, stiu sa faca bannere frumoase si bine gandite. Sunt putin dezamagit de acest lucru.

Mai sunt dezamagit pentru faptul ca in meciurile in care am apucat sa joc, cele de pe teren propriu, suporterii au fost foarte duri la adresa jucatorilor. Eu incerc de multe ori sa dau totul pe teren. Numai pentru Dinamo am jucat ... De multe ori nu imi iese acest lucru si de multe ori nu meritam sa fiu in asemenea hal huiduit. Tocmai pentru acest lucru, nu am mai venit sa salut galeria dupa golul cu Clujul, cel cu Liberec." a declarat Marius Niculae la sptfm.

"Sageata" le aminteste suporterilor ca in trecut au contribuit si ei la performantele echipei. Acum Peluza Catalin Hildan este goala iar putinii spectatori din Stefan cel Mare ii injura pe jucatori. "Ca si jucator, sau capitan al echipei, imi pare nespus de rau pentru ca rezultatele nu ne ajuta. Dupa meciul cu Timisoara ne-am indepartat de obiectivul nostru. Dupa cum stiti, multe din meciurile de pe teren propriu, in proportie de 50% le-am castigat datorita voua. Jumatate din victorie vi se atribuie. Prin atmosfera pe care ati facut-o. Echipele care veneau in Stefan cel Mare intrau cu teama pe teren, pentru atmosfera pe care o faceati. Ne-ati usurat misiunea pe teren. O situatie neplacuta la Timisoara.

La finalul partidei, eu si baietii am venit sa salutam galeria. Din cauza cetii nu am vazut ca peluza era goala. De abia cand am ajuns in fata peluzei am vazut ca nu mai era nimeni acolo" este mesajul atacantului pentru suporteri.

"SUNTEM BLESTEMATI SA NU JUCAM IN LIGA!"
Marius Niculae este disperat sa joace in Liga Campionilor cu Dinamo, insa spune ca echipa pare blestemata. "Imi doresc enorm sa avem accees in Liga Campionilor. Parca suntem blestemati pentru ca nu reusim sa ne calificam. Cand suntem foarte aproape, parca Dumnezeu ne da o palma si ne intoarce. Speram ca pana la urma sa isi intoarca si spre noi si sa jucam in liga aceasta a campionilor" a mai spus Niculae.

Firea vrea să ceară 1,5% din PIB-ul României. Ce cheltuieli are Primăria Capitalei
BRAT