Poli, fara prima dupa meciul cu Dinamo! Bucur: "Cand bati cainii, banii n-au valoare!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Noiembrie 2009, 09:42

Eroul Timisoarei de la meciul cu Dinamo, Gigel Bucur spune ca victoria din meciul de campionat le da incredere jucatorilor lui Sabau pentru meciurile din Europa League.
â–ºWinston Parks: "Obiectivul nostru este locul 1 in campionat"

"Eu si colegii mei suntem foarte multumiti ca am reusit s-o batem pe Dinamo dupa 12 ani. Era deja un complex pentru clubul nostru, dar am rezolvat aceasta problema.

Noi, jucatorii, n-am sarbatorit intr-un anume fel, mai mult au facut-o suporterii nostri, carora le-am adus o mare bucurie

Dupa meci, domnul Marian Iancu a venit la noi si ne-a laudat. Banii nu sunt importanti acum. Cand bati «cainii», banii n-au valoare! Or sa vina si ei, dar mai tarziu.

Sper sa obtinem prima victorie pe plan extern. Cat timp mai avem sanse de calificare, credem in ele" a declarat Bucur pentru Evenimentul Zilei.

"Consider ca suntem foate optimisti si motivati, pregatiti sa continuam sa otinem puncte.Suntem pe locul 4, iar obectivul este a ocupam prima pozitie. Pentru asta trebuie sa castigam meciul care urmeaza si daca ne pastram acelasi spirit pe care l-am avut la meciul anterior,totul o sa fie bine.Trebuie a castigam de acum inainte toate meciurile care au ramas,sa vedem ce o sa se intample cu celelalte echipe", a spus Winston Parks.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

Cât de mult va creşte euro în următoarele luni. Previziuni sumbre ale analiştilor
BRAT