Liga 1

Nicolo Napoli, ironizat de L’Equipe! Ce au spus francezii despre el

Nicolo Napoli a devenit, pentru a opta oară în carieră, antrenorul Craiovei familiei Mititelu.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 15:57
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 16:11

Numirea sa a produs vâlvă în lumea fotbalului, mai ales că acesta a mai stat pe banca oltenilor în alte șapte mandate.  Fostul jucător de la Juventus și Cagliari a devenit astfel o țintă a glumelor.

Și francezii de la L’Equipe au vorbit despre situația antrenorului care le-a mai pregătit în România pe Politehnica Iași, FC Brașov, Astra Giurgiu și Drobeta Turnu-Severin.

  • Reactia lui Nicolo Napoli, dupa ce a dus-o pe Poli Iasi in Liga a doua: Felicit baietii, au dat 100%!

“Unii antrenori de fotbal își multiplică sejururile la conducerea aceluiași club. Uneori, până la exces”, se arată în antetul unui material dedicat lui Napoli, care este comparat cu alți antrenori cu multe mandate la aceiași echipă.

Și opt pentru italianul chemat de urgență la începutul lunii pe banca echipei române, aflate pe un loc prost în campionat și al cărei președinte este încarcerat pentru fraudă fiscală. 

Al cincilea antrenor al sezonului, el a mai vizitat casa de șapte ori, uneori de abia patru luni, precum în 2004, 2011 sau 2020. Strigătul din suflet al ultrașilor veniți să-l întâmpine la aeroport: Lasă-ne în pace, frate, că ne-am săturat”, au scris aceștia.

Napoli a fost comparat inclusiv cu ”Eternul” Emeric Ienei, cel care i-a adus Stelei Cupa Campionilor Europeni (actuala Champions League), în 1986. El a avut șase mandate pe banca roș-albaștrilor.

Un CV care nu spune prea multe fără această finală a Cupei Campionilor Europeni câștigată în 1986 la lovituri de departajare în fața Barcelonei. O senzație istorică pe continent!”, au scris francezii, despre el.

Modifică setările cookies