Nicolo Napoli Adrian Mititelu FCU Craiova Universitatea Craiova Superliga

Nicolo Napoli a primit acceptul soției de a reveni la FCU Craiova: „Eram în croazieră!” Italianul vrea în playoff 

Nicolo Napoli nu se aștepta ca Adrian Mititelu să apeleze din nou la serviciile sale. 

Mihnea Stefan
Data publicarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 21:00
Data actualizarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 21:14

În ultimele 7 meciuri, FCU Craiova nu a mai izbutit nicio victorie. Jucătorii pregătiți de cuplul Paul Răducan - Florin Drăgan au înregistrat 4 înfrângeri și 3 rezultate de egalitate. 

Nicolo Napoli a venit la Craiova direct din vacanță 

Deși pe 8 noiembrie, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, Adrian Mititelu (54 ani) afirma că a căpătat o teamă în a numi un nou tehnician, la 24 de ore distanță Nicolo Napoli (60 ani) și-a început al nouălea mandat în Bănie

  • Nicolo Napoli

Convocarea l-a luat prin surprindere până și pe antrenorul italian. Acesta a mărturisit că era în vancață cu soția când finanțatorul lui FCU l-a contactat. 

„Eram în croazieră cu soția când m-a sunat Adrian Mititelu și mi-a spus că are nevoie de mine. M-a convins și am acceptat să mă întorc la Craiova. Soția mi-a spus: 'E meseria ta, faci ce e mai bine pentu tine'”, a declarat Nicolo Napoli pentru gsp

Nicolo Napoli se gândește la playoff

Italianul este încrezător că poate redresa situația dificilă prin care trece FCU Craiova. Mai mult, dacă rezultatele pozitive vor apărea, Nicolo Napoli nu exclude varianta ca oltenii să ajungă în playoff. 

„Obiectivul este să fac echipa să joace bine, cum o făcea în urmă cu șase luni. Știu că e dificil. Trebuie să începem să adunăm puncte și să urcăm în clasament.

Sperăm încă să ajungem în playoff. Nu e distanță mare. Speranța moare ultima.

Cred că fanii vor reveni lângă echipă, atunci când vor vedea că jucătorii luptă până în ultimul minut. Lotul e bun, nu ca al celor de la CFR, dar sunt jucători cu calitate. Trebuie să-și recapete încrederea”, a precizat Nicolo Napoli. 

În ultimul mandat la FCU Craiova, cu Nicolo Napoli pe banca tehnică, în 18 meciuri, oltenii au înregistrat 9 victorii, 4 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri. 

VIDEO Adrian Mititelu, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!