Nicolae Dică și-a dat o notă pentru cariera de antrenor: ”Acum un an îmi dădeam mai mult”

Nicolae Dica Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 23:24
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 23:24

Nicolae Dică (43 de ani) este în prezent liber de contract, după ce a antrenat-o ultima oară pe FC Voluntari.

Antrenorul nu a rezistat foarte mult la FC Voluntari. A pregătit gruparea ilfoveană doar pentru șapte meciuri, dar nu a reușit să câștige niciun meci, astfel că șefii clubului au decis să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Nicolae Dică a fost pus să se descrie ca antrenor și să-și acorde o notă pentru performanețele sale de până acum.

Nicolae Dică: ”Îmi dădeam o notă mai mare”

Chiar dacă a reușit să se califice în primvara europeană ca antrenor al FCSB-ului în urmă cu șase ani, Dică și-a acordat ”6-7” pentru cariera de antrenor, cu promisiunea că vrea să ajungă la ”10”.

Un antrenor disciplinat din toate punctele de vedere, perfecționist și dedicat. Ca și notă, dacă mă întrebai acum un an de zile, îmi dădeam o notă mai mare, acum o să spun 6-7. Dar vreau să ajung la 10”, a spus Nicolae Dică, la OrangeSport.

După ce și-a agățat ghetele în cui în 2014 la FC Viitorul Constanța (actuala Farul Constanța), Dică a fost secund, interimar și de două ori principal la FCSB, a mai fost tehnicianul celor de la SC Pitești, FC Argeș, CS Mioveni, FCU Craiova și FC Voluntari. 

În perioada noiembrie 2019 - noiembrie 2021 a fost secundul lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă a României, iar în 2021 a fost selecționerul României U23.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!