Nicolae Dica, salvarea CFR-ului in acest sezon? "CFR are nevoie de el"

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Noiembrie 2009, 10:06
Nicolae Dica, salvarea CFR-ului in acest sezon? "CFR are nevoie de el"

Fostul jucator al CFR-ului, Trica, spune ca Dica ar fi o solutie excelenta pentru clujeni in acest sezon.

"Sa-l ia pe Nicolae Dica. Nu stiu care e situatia lui contractuala, cu cei de la Catania si Iraklis."

"Dar CFR are nevoie de Dica, iar Dica are nevoie de CFR. Un transfer la Cluj l-ar readuce in atentia selectionerului”

"Vreau sa cistige CFR din nou Cupa Romaniei, chiar daca spuneam ca nu se pot lega trei trofee la rind. Acum ca ne-au eliminat pe noi, s-o castige ei", a declarat Dica.

Vali Badea s-a declarat extrem de bucuros pentru ca a reusit sa marcheze golul victoriei in meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt si spera sa repete acest lucru si in partida cu CFR Cluj.

"Sper ca arbitrii sa nu mai greseasca in favoarea lor si sa fie totul bine. Trebuia sa-mi intre si mie mingea in poarta, pentru ca am ratat o gramada de ocazii. Si in acest meci, si in cel cu CFR Cluj si la Mioveni, dar nu a fost sa fie. Antrenorul cu care am avut cele mai mari satisfactii, Olaroiu, mi-a zis ca sunt jucatorul care da goluri numai cand trebuie. Si asa mi s-a intamplat de fiecare data. Sper sa fie la fel si la Cluj. Nu vreau sa vorbesc despre Steaua. Am avut un trecut frumos, dar am spus cand am venit la Craiova ca am venit cu sufletul si sper sa faci si eu mai multe pentru aceasta echipa. Sa am ocazia sa joc mai mult"
, a declarat Vali Badea.

Antrenorul Eugen Neagoe a precizat ca si-ar dori ca Universitatea sa se intoarca din meciul de la Cluj cu cele trei puncte, pentru a demonstra ca merita sa mearga mai departe in Cupa Romaniei.

"Mai sunt inca trei jocuri. Mi-as dori sa le castigam pe toate trei. Sper sa si reusim. Vom merge la inaugurarea stadionului de la Severin, dar nu ne gandim la acel meci de marti, ne gandim numai la jocul de sambata. Chiar am avut o discutie cu jucatorii vizavi de meciul de la Cluj. Sunt sigur ca au inteles ceea ce ne dorim si trebuie sa demonstreze ca noi meritam sa fim mai departe in Cupa
Romaniei"
, a declarat Neagoe.

Antrenorul gruparii alb-albastre a afirmat ca nu conteaza prea mult absentele din lotul CFR, facand aici referire la Tony si Traore, suspendati pentru meciul de la Cluj: "Daca vom reusi sa repetam evolutia din meciul cu Timisoara si Urziceni, sunt convins ca vom veni cu puncte de la Cluj. Tony si Traore sunt jucatori buni, dar, dupa parerea mea, la CFR conteaza mai putin daca lipsesc unul sau doi jucatori, pentru ca au un lot si numeric, si valoric destul de mare"

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT