VIDEO EXCLUSIV Nicolae Dică s-a conformat! Gigi Becali dezvăluie noul sistem pregătit la FCSB

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 12:46
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 13:23

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat că vrea să îi vadă pe teren în același timp pe Andrea Compagno și Billel Omrani, după ce l-a transferat pe fostul atacant al lui CFR Cluj.

Nicolae Dică a declarat recent că se gândește la posibilitatea de a schimba sistemul și de a începe cu doi atacanți, iar Gigi Becali confirmă planurile tehnicianului.

Gigi Becali: "Nicolae Dică spunea că ar vrea să joace 4-4-2"

Omul de afaceri susține că Dică se gândește la sistemul 4-4-2, cu Omrani și Compagno atacanți, însă nu îi impune un anumit sistem tehnicianului, ci își dorește doar ca ambii să fie titulari.

"În primul meci îl veți vedea pe teren pe Omrani. Așa trebuie să joace (n.r - Nicolae Dică, cu doi atacanți), nu dacă se poate. Pe teren trebuie să fie jucătorii valoroși, asta e deviza mea. Antrenorul trebuie să-i așeze. 

Auzeam că spune Dică, dar am zis că nu mă bag, că ar vrea să joace 4-4-2. I-am zis că nu mă pricep și să nu mă întrebe pe mine. Nu mă pricep eu la sisteme, dar el spunea că vrea să joace 4-4-2. Spunea, acum nu știu dacă va face așa", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Andrea Compagno (26 de ani), transferat de FCSB în această vară, de la FC U Craiova, pentru 1,5 milioane de euro, a jucat până acum în cinci meciuri la vicecampioana României și a marcat două goluri.

Billel Omrani (29 de ani) a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract în urmă cu 10 zile, însă nu este pus la punct din punct de vedere fizic. Fostul atacant de la CFR Cluj ar urma să debuteze pentru bucureșteni după pauza pentru meciurile echipelor naționale, contra lui FC Argeș.

Nicolae Dică, după "ordinul" primit de Gigi Becali: "E o glumă, așa vă spună vouă"

În cadrul unei emisiuni recente de la Orange Sport, Nicole Dică a fost întrebat despre "ordinul" lui Gigi Becali, conform căruia FCSB trebuie să joace de acum înainte cu doi atacanți - Andrea Compagno și Billel Omrani. Antrenorul a părut destul de deranjat, spunând că finanțatorul echipei nu se exprimă niciodată așa în discuțiile private, ci face acest lucru doar atunci când vorbește cu presa.

În ceea ce privește dorința patronului, Dică spune că va încerca să găsească un sistem de joc prin care Andrea Compagno și Billel Omrani să joace împreună.

"Nu mai... cu ordin! Pe bune! Asta e o glumă a patronului, așa vă spune vouă. Nu vorbim așa când vorbim la telefon.

Omrani a jucat dreapta și stânga la CFR. Vom vedea dacă se poate cu două vârfuri. Eu trebuie să găsesc soluții pentru a-i face pe toți să fie în teren și să dea un randament bun. Vedem ce soluții găsesc. Normal că am în cap să joc cu amândoi", spunea Nicolae Dică.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!